Om oss

Vi tog över butiken 2012 och från början var det jag (Christine) som drev den. Under tiden som gått har det blivit som ett familjeföretag och nu arbetar Albin, Benjamin och Cevin mest med Torparlycka. Alla har vi olika uppgifter och vi hjälper varandra så allt ska fungera utan problem.

Vår inriktning först och främst har varit Heminredning i lantlig stil. Shabby Chic, Industriell och naturligtvis har vi breddat oss och håller på att hitta fler leverantörer som gör oss unika. Vi vill att ni som kunder ska hitta det där lilla extra som piffar upp hemmet. ’’Ett hem att längta hem till’’. Nu så har vi produkter som täcker det mesta när det gäller stil i hemmet.

Vi har många kända leverantörer men även lite mindre kända som gör att vi hittar lite unika produkter för just Dig.

Torparlyckas lager ligger en bit utanför Gränna, ute på landsbygden. Här är lugnt och harmoniskt att arbeta och det gör att vi trivs med tillvaron.

Tidigare har vi haft en fysisk butik men eftersom vi växte så var vi tvungna att ta butiksytan till lager.

Vi på Torparlycka tänker också natur– och djurvänligt när vi beställer hem varor. Likaså återanvänder vi förpackningsmaterial.

Vi säljer inte bara heminredning. Här finns även kläder till stora och små. Trädgårdsprodukter från det kända märket Garden Girl som även har trädgårdskläder för kvinnor och barn.

Ekologisk rengöring från Maison Belle

Sprakande doftljus från WoodWick

Hos oss hittar du mycket färgglada produkter, färg gör människan glad.

Vi har många nöjda och glada kunder och för att nämna en så har vi levererat varor till produktionen av programmet Farmen på TV4.

 

Vi håller hela tiden på att utvecklas och ändra vårt sortiment som vi väljer med omsorg. Är det något ni saknar så hör gärna av er så kanske vi kan ta in det på lager. smiley info@torparlycka.se