Möbler

Går du i tankarna att få en förnyelse i vardagen med nya möbler? Utforska bland våra möbler för att hitta det som passar just ditt ändamål och stil! Upptäck till exempel våra dekorativa soffor och fåtöljer till uterummet för att förgylla vardagen med. Hos oss på Torparlycka hittar ni de unika men även högkvalitativa möblerna från kända varumärken såsom Trademark Living. 

Är det något du söker efter men som vi inte har från något varumärke? Fråga oss gärna så ska vi göra vårt yttersta att ta fram det åt dig!

 

OBS! Leveranstiden varierar mellan Ca 7-14 dagar.

Produkttyp

Material

Märke

Möbler i industriell stil

Hos oss hittar ni det industriella till ert hem. Vi har idag skåp, vitrinskåp men även lite soffbord och vi försöker förnya oss ofta och få in nya intressanta möbler i den industriella designen, som vi tror ni och ert hem kommer gilla skarpt. En fördel när du handlar hos oss är att här skickar vi direkt från fabrik till kund så det ska gå så snabbt som möjligt och inga strul emellan.

Vad är en industriell design?

Ja, vad är en industriell design kan man fråga sig? Mycket av den industriella designen som ni hittar hos oss är oftast tillverkat i material såsom metall och trä, t.e.x. våra vitrinskåp som har mycket kraftiga metall beslag eller rejäla bordsskivor i trä till våra bord. Designen har en vacker och mörkt utseende med oftast synliga svetsmärken för att få fram det mer råa utseendet i möblerna som gör att dom platsar på många rum och ytor i hemmet.

Vackra och dekorativa rottingmöbler till uterummet eller inomhus

Äkta rottingmöbler som är slitstarka och hållbara! Hos oss hittar ni möbler som är tillverkade helt i äkta rotting med den vackra naturliga utseendet med den gyllenbruna färgen, men kan även förkomma att de finns i färgerna vit och svart som man då har färgat. Vi har flera olika rottingmöbler att erbjuda, såsom skänkar, stolar, soffor m.m. Dessa möbler är perfekta för att skapa en härlig och avslappnad miljö i hemmet och gör sig även väldigt fint i sommar stugan i vårt tycke.

Bra att veta och skötsel av rottingmöbler

Rotting är ett naturmaterial som är tillverkade från stammen av en sorts palm. Majoriteten av palmerna som rotting skapas av kommer från Indonesiens skogar men även från Sri Lanka, Filippinerna och flera andra. Rotting i dessa länder ses mycket som ogräs då det växer väldigt snabbt och kan bli 200m långa i bra förhållanden. Det gör att de är miljövänliga att skapa möbler av och åldras väldigt fint.

Skötsel och behandling av rottingmöbler behövs knappt då det är väldigt starkt material. Bara torka av möbeln med en fuktig trasa om den är lite smutsig så blir den fin igen. Det man bör undvika är fuktig miljö då möblerna kan bli fula, så den bör stå under tak i torr miljö så har du en möbel som håller i många år. Har du möbler som är placerade i t.e.x. ett uterum så kan den förvaras där under vintern utan problem men dynor och liknande bör tas inomhus.

 

Hoppas ni hittar något som passar er! // Benjamin på Torparlycka