Soffor & Fåtöljer

Ta och kika in på våra stiliga soffor och fåtöljer till superbra kvalitet. Soffor och fåtöljer är en av de viktigaste möblerna vi har i hemmet. De är här för oss att slänga oss i och vila upp oss efter en hård arbetsdag och få en egen stressfri tid. Vi har soffor och fåtöljer till flera olika ändamål, till exempel hallen, uterummet eller vardagsrummet. Hos oss kommer ni hitta pricken över i:et till er inredning.

Produkttyp

Material

Märke

Soffor till flera olika material & ändamål

Olika soffor i olika material! Sammet soffor för dig som vill ha det lite mer moderna i hemmet. Dessa soffor passar perfekt att ha i hallen för att avlasta sig själv för att ta på skorna för en promenad men även som en super fin dekoration. Eller för att få en skön atmosfär i vardagsrummet att koppla av i, så är våra soffor i sammet de perfekta sofforna att använda som dekoration såsom en bekväm vilostund. Din fantasi sätter gränserna!

Hos oss kommer ni även hitta noga utvalda äkta Bambu soffor som kommer hitta sin perfekta plats i uterummet som hjälper till att skapa en naturlig och tropisk miljö. Detta naturliga material är väldigt populärt att inreda med då det sprider en avslappnad känsla. Gedigna och underbara hantverk!

Trendiga och populära rottingsoffor som ger en lätt och avslappnad miljö. En rottingsoffa möbleras oftast i inglasade uterum eller balkonger idag, de är lätta att flytta runt så det gör det väldigt smidigt att möblera vart man vill ha sin soffa i hemmet, låt fantasin flöda. Kombinera gärna ihop med andra fåtöljer och soffbord för en komplett grupp och skapa en skön, avkopplande sittplats för dig och nära & kära. 

Små och sköna fåtöljer för uterum eller vardagsrum

Fåtöljer kan både vara en skön plats för avkoppling efter en stressad dag eller helt enkelt en snygg inredningsdetalj. Därför finner ni både fåtöljer till uterummen för att kombinera er soffgrupp eller en sammets fåtölj som gör sig fint i er hall för att avlasta dig själv för att ta på sig skorna, eller en skön sittplats i vardagsrummet. Hos oss hittar ni olika stilar och material som passar ditt behov och ändamål som du söker.

Tips och råd

När det gäller bambu så är det ett naturmaterial, vilket kan ske att det skiftar i form och nyans. Bambu sofforna klarar sig bra utomhus men vi rekommenderar ändå att ni använder ett möbelskydd för att förlänga livslängden mot sol och regn. Bör torka med en lätt fuktig trasa med eventuellt milt rengöringsmedel. Se till att möblerna är torra och torka efteråt med torr trasa. Bra ventilation och ett skyddat läge trivs dom bäst i, annars kan mögel uppstå. Placeras bambumöbeln ute blir dom gråa i utseendet. 

Rottingmöbler bör ni förvara och placera i en torr miljö, såsom ett uterum. Rengör era möbler med mild såpa och varmt vatten, vattnet gör att rotting blir mer spänstig och förlänger livslängden.

Leveranstid: 7-14 arbetsdagar