Fåglar & Insekter

En trivsam trädgård för alla

En trädgård där fåglar och hummlor kan trivas är en trädgård där de flesta människor också trivs. Ljuvlig fågelsång och surrande små pollinerande insekter ger bokstavligen liv till din trädgård. Allt eftersom arters naturliga miljöer minskar så måste vi bidra med nytt skydd och källor till mat och vatten. Det behöver dessutom inte se fult ut. Vi har ett utbud av produkter som bidrar med skydd och näring till djuren och som dessutom är en vacker detalj i din trädgård.

Produkttyp

Material

Märke

Tänk på placeringen av dessa produkter. En insektsholk ska exempelvis placeras mot öst så den får morgonsol och helst nära till gott om blommor och vatten så som ett fågelbad.

Vissa av fågelholkarna är av metall så tänk på att skydda dom från direkt solljus då detta kan göra det för varmt inne i holken. 

Fågelmatare är mycket trevlig att placera utanför ett fönster där man kan titta på och kanske få syn på något ovanligt. Men se upp så det inte finns lätta sätt för katter och annat att smyga sig fram till matplatsen. Se men inte röra.