Handed By Väskor

Handgjorda väskor av återvunnet material tillverkade under rättvisa arbetsförhållanden. Snygga väskor till flera ändamål så som shopping, strandväska, gymbag eller till verktygen under trädgårdsarbetet. Hitta din Handed By väska här!  

Produkttyp

Material

Märke

Handvävda väskor från Holländska Handed By tillverkat av 70% återanvänd plast och bambu för ett så litet avtryck på vår miljö som möjligt. Läs mer om Handed By och deras miljöpolicy här!

Förutom miljötänket så står Handed By för helt handgjoda produkter av hög kvalité, etisk produktion och fokus på rättvisa arbetsförhållanden och nolltolerans mot barnarbete. Läs mer här!

Deras logga som du finner på alla deras produkter föreställer en hand just för att produkten är helt handtillverkad och 100% fritt från barnarbete.

Väskorna har blivit väldigt trendiga då dom har en unik och fin design, där även kvalitén är i toppklass och är väldigt lätta att rengöra.

Handed By är noga med att respektera kulturen och hantverkarna. Ingen massproduktion i fabriker utan tillverkningen sker i hantverkarnas hem. Läs mer om hantverkarna här!

Glöm inte att klicka in på produkterna för att se alla färger som finns tillgängliga.